Magánszemélyek és vállalkozások körében is egyre népszerűbb ez a komplex szolgáltatás, gazdaságos és kényelmes megoldást nyújtva Önnek és cégének.

Márkafüggetlen flottakezelőként jármű, lízing és üzemeltetés egy helyen, havi fix bérleti díj költséggel. Céges autó akár már egy darab jármű esetén is igényelhető, kiemelten kedvező és költséghatékony feltételekkel, üzemeltetési és adminisztrációs teendők nélkül.

Munkatársaink a konstrukciót igény szerint, szolgáltatásaink kombinálásával szinte minden igényt kielégítő szolgáltatáscsomagot tudnak biztosítani Önnek és cégének.

Miért jó a tartós bérlet?

  • A bérleti konstrukció mérlegen kívüli tétel, a jövőbeni díjak a vállalkozás hosszú lejáratú kötelezettségei között nem jelennek meg, nem növelik azt, az eszközarányos nyereségmutatók kedvezőbbek.
  • A bérleti díj a számviteli törvény előírásainak megfelelően teljes mértékben elszámolható költségként, így csökkenti a vállalkozás adóalapját .
  • A bérleti díj ÁFA-tartalma az általános forgalmi adó jogszabályok előírásai szerint személygépjárművek esetében is visszaigényelhető – üzleti célú használat arányában.
  • Az operatív lízing, tartós bérlet nem terheli a hitelkeretet, a vállalkozás megőrzi likviditását.
  • A gépjármű finanszírozása személygépjármű esetén is ÁFA-mentesen, nettó értéken történik, ami által az ÁFA összege megtakarítható.
  • A Forint alapú havi üzemeltetési költség a teljes futamidő alatt fix, tervezhető költséggé válik.

Látogasson el hozzánk, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

Forduljon bizalommal munkatársainkhoz!